Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vände det?

När jag gick i skolan och det kom
en ny elev till vår klass blev den
personen jättepopulär. Den ville
alla bli vän med. Oavsett varifrån
den kom. Oftast hade den mycket
att berätta som vi inte kände till
och kunde andra lekar och hade
uttryck som vi föll för...

När vände det, då nykomlingen fick
stå där ensam och bara blev en utanför?

Likaså på fotbollsmatcher då sjöng eller
så ropade publiken hejarramsor och allt
handlade om att lyfta upp det egna laget
till nya krafttag. Publiken var med dem
eldade på dem , med goda, roliga och
uppmuntrande ord att de skulle ge allt
av sitt bästa i spelet.

När vände det att de upplyftande ramsorna till
det egna laget blev hatramsor till det andra laget?

Någon som vet?




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-19 08:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA du en bra fråga..någonstans på vägen har respekten och medmänskligheten tynat bort en smula!
2014-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt