Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, älskling, älskling


Jag kommer att lämna dig

Lämna dig till ditt eget öde helt utan mig

För allt har gått helt överstyr så att jag blir alldeles yr

Så nu är det jag som flyr för att aldrig mer

vända mig om igen

Nog för att jag älskar dig

Du är ju min bästa vän

Så just därför


Babe, babe, babe

Det är inte dig som det är fel på

Det är på mig

För jag vill inte dra ner dig till min låga nivå

Det är du allt för fin för, tycker jag

Så nu måste jag tyvärr lämna dig

Nu måste jag tyvärr gå

Puss och kram på dig och så

Hej då!

Ken Cassel
19/8-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-19 18:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Det låter sorgligt Ken!
2014-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel