Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina inlåsta ungdomar på behandlingshemmet.


Jordens mirakel

Du säger;
"Jag vet.
Ingenting.
Om någonting."
Jag tänker;
"Du vet.
För mycket.
Om avgrunden."
Men säger;
"Kom.
Låt mig visa dig.
Världen."




Fri vers av Lehva VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-08-19 21:50



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så fint sammanfattat. Lyckliga är nog dessa som får ledas rätt av dig en bit på väg.
2014-08-22

  Knickedick
å så hopppa ni båda?
2014-08-21

  Anya VIP
Kärnfullt och talande. gillar!!!
2014-08-21

  Connie
Helt underbart, tack för att du är du!
2014-08-20

    ej medlem längre
den berättar precis
att veta men vad veta
2014-08-20

  Marita Ohlquist VIP
Med utgångspunkt från dina texter är du en perfekt vägvisare!
2014-08-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Ditt bagage är din hjälp i ditt arbete med dessa sargade ungdomar. Skönt för dem att ha dig som vägvisare.
2014-08-20

  walborg
En verklig hjälp är Du för ungdomarna
2014-08-19

  Annie b'larsson VIP
Vilken fin dikt om ungdomarna som sett så mycket elände. Jag tänkte genast på dom som att DOM var Jordens mirakel! Ja, låt dessa mirakel få se Världen och hur mycket gott det också finns.
2014-08-19

  Angel of love
Du är rätt person på rätt plats för att hjälpa dessa ungdomar.

2014-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP