Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Outtalad, utan rädsla. Ovetandes av sorgen galen.


En dåres hopp

Med en dåres hopp
Vaknade jag igen

Byggde envist min bro
Kallade någon vän

Med en dåres hopp och hjärtat i hand
Stod där i tron medan rädslan försvann

Jag bjöd till auktion med det jag bar ömt
En otalad sanning jag för länge sen glömt

Med en dåres val jag nu vandrar ut
Min vägs ände, här tar det slut

Fåglarna sjunger nu på min sista sång
När livet vandrat bi, jag står ensam än en gång







Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-21 03:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP