Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilselett min väg igen!


vilselett min väg igen
hittar men, men inte hem
alltid trött, men än sen
du är du! jag är vem?

mörker jagar skuggors lek
sommarljus blir vinterblek
hatar kärlek, hatar svek
blöder, blödde, skriker, skrek

existerar och brinner
existensen försvinner
smälter och rinner
förloraren vinner

jorden smeker kroppen bar
sökte men fann inga svar
tystnaden, allt som är kvar
återgår till himlens förvar

alltid trött, men än sen
du är du! jag är vem?
hittar men, men inte hem
vilselett min väg igen




Fri vers av Daybreaker
Läst 477 gånger
Publicerad 2006-05-02 13:21



Bookmark and Share


  adina
början och slutet samma, lika.
dåtid, nutid, framtid, sentid, kansketid.
vacker.
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker