Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig

Ge mig hopp att förlita mig på
Ge mig tid att känna, tänka efter
Ge mig en känsla att det ska bli vi




Fri vers av Nafisa
Läst 379 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-21 19:43



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må din fina önskan bli till
2014-08-26

  Tobias Haglund
Effektfullt och starka känslor!
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa