Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blåögd.


Bruna ögon

"Bruna Ögon"

I dina bruna ögon sugs jag in...
Paralyserad hålls jag kvar,
av ditt underbara ögonpar...

Du är stor, stark och varm...
När du kysser mig försvinner
allt runt omkring...

Dina händer håller om mig,
du säger att jag är en spännande,
underbar kvinna...

Känslorna bara finns där,
så självklara...




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-22 00:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fastnade direkt i början, är svag för bruna ögon måste jag erkänna, fina känslor i denna,

'I dina bruna ögon sugs jag in... Paralyserad hålls jag kvar, av ditt underbara ögonpar.
2014-09-02
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann