Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag faller hjälplöst ner i mitt mörka jag igen..


Låt inte vår hud bli gräns



så kommer den
där mörka känslan


som smyger sig
olustigt in



fast jag försöker
kämpa emot


så penslar
den bly i själen



tynger ögonlock av
tårar som bultar på


försöker fånga
ljusglimtar ändå



men kroppen
värker likt tröttheten
slutat viska
och skriker vilt


klara det nog
inte ensam



du, kom håll om
mig, så tätt
så vår hud
inte blir gräns



och säg att vi
är starkaste ett
vi två




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 103 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-22 08:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som känns i längtan och i omslutning! kram!
2014-08-22

    ej medlem längre
Starkt och välformulerat om en känsla många är bekanta med..
2014-08-22

  KYREUS of Sweden
Ärligt menat.
2014-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell