Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nygammalt nu

tankarna bearbetar det förflutna i natten på väg mot
framtiden varför går jag med gamla händelser i den
vackra dagen varför ser jag mej inte runt jag tittar
men jag kommer inte reflektera fören det är passerat
varför kan jag inte älska och leva nu innan allt är förbi
borta bearbetat och glömt ordet är nu vill jag leva glad
älskad med den känslan vill jag leva nu nu nu nu nu nu !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-22 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten