Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ytan

Jag trivs bäst,
under ytan.
Tystnaden.
Människor,
som rör sig långsamt.
Bara,
så att de inte sjunker.
Jag håller andan.
Simmar nära botten.
Jag vet,
hur den känns.






Fri vers av Lehva VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-08-22 23:01



Bookmark and Share


  Magica VIP
Mycket väl förmedlat vemod.
2014-08-28

  Daniel_78 VIP
denna tycker jag om direkt. känner mig väl igen i känslan. tystnaden är ett ord och tillstånd som jag själv använder ofta i mina dikter. jag tycker om "hur det rör sig långsamt" och "simmar nära botten".
2014-08-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Känns igen.
2014-08-24

  Anya VIP
Fin metafor här med många bottnar, som Elisabeth skrev tidigare. Jag tycker särskilt om.
"Jag vet,
hur den känns."
De orden knyter ihop texten.


2014-08-23

  WyS VIP
Lika här!
2014-08-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Berörande text med många bottnar. Igenkänningsbart från en som också varit där.
2014-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP