Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hel massa skrivit av lycka ,glädje, ångest eller sorg. Banalt.....


Du

"Du"

Du är min själs näring,
min kropps energi...
Du fyller alla mina sinnen
till fullo...

Du får mig att känna mig hel...

Du är mitt allt, luften jag andas,
den enda jag vill ha...

När Du inte finns mer,

finns ej heller jag...

 




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-22 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann