Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intensivt, sedan ensamt....


Famn

"Famn"

Ser in i ljuset jag tänt här...

Längtar efter att få krypa in i
din starka famn, så kär...

Känna ditt hjärtas slag slå samma
slag som mitt, mot min rygg...

Bara få somna in i evigheten
och vara trygg...




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-23 00:06



Bookmark and Share


  Tobias Haglund
Fint! Bra jobbat.
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann