Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm sanningen

Kan inte jag få smeka din kropp med min tunga.
Se dig med stängda ögon och glömma det jag inte kan.
Bryt dig in i mitt inaktiva liv.
Göm sanningen i det mörka hörnet, så att jag kan se dig som jag vill
Med slutna ögon i min fantasi.

Vill du vara min Kapten Krok så jag kan få leka Peter Pan.
Så jag kan få fånga dig och skära av dig handen, banden.
Låt mig drömma, låt mig vara.
Skydda mig från det som jag vill ha.
Var det något sånt du sa?




Fri vers av Qillin
Läst 428 gånger
Publicerad 2006-04-01 07:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qillin