Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjunger en kärlekssång


En som man kan förstå

En som handlar om oss båda två

Och för alltid, för alltid, ska det vara så

För våran kärlek är stark

Så den är det ingen som ror sig på

För, för varje dag som går bryter vi två ny mark

Senast härom dagen satt vi ju och hånglade

i stans största park

Och då någon tyckte att vi skulle skaffa oss

ett eget rum istället

tittade vi bara på varann och började skratta som få

hihihi

för att i samma stund säga Hej då, till vederbörande

och börja gå...

Sjunger en kärlekssång!

Ken Cassel
23/8-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-23 19:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är fint att kunna visa sin kärlek...
härlig text...
2014-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel