Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livsläxor


Det är sanningen som befriar

Ser
känner
vet....

Lögnen kan aldrig befria
det kan däremot sanningen.

Var går gränsen mellan
naivitet och oskuldsfullhet..

Jag visste hela tiden men blundade

Jag mötte min skugga

Jag har sårat mig själv

Ytan och skönheten förför
och du kan inte leva utan dess
bekräftelse..snart kommer en
ny som du måste erövra...

Jag ville inte bryta och dofta
en blomma.
Det var den mogna frukten
jag sökte............

Nu vet jag

Jag är fröet som blommade
till en frukt....

Det kan bara hjärtat se...









Fri vers av WyS VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-08-23 22:09



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Insiktsfullt och så gott ordat..! Så ska livet lära oss...
2014-08-26

  Tobias Haglund
Välskrivet med ett djup!
2014-08-26

  Connie
Kloka ord på många plan!
2014-08-25

  själensfrihet
Väldigt bra och klokt.
2014-08-24

    ej medlem längre
Så klok och djup text - alla är vi från början som ett frö!
2014-08-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2014-08-24

  Lars Hedlin
Insikter och närhet ;)
2014-08-24

  Lehva VIP
...och hjärtat har ofta rätt. .
En mångbottnad, klok text.
2014-08-24
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP