Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten bit

Himlens alla stjärnor och månen från igår
Flyr från mina tankar, mina händer i ditt hår

Alla jag någonsin älskat och de jag en gång glömt
Bleknar i den skönhet som du från världen gömt

Älskat varje timme, njutit varje dag
Nu vid ödets timme står här ensam bara jag.

Vid slutet på en en kärlek jag kommer aldrig be
Men en liten bit av himlen var allt som jag fick se




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-23 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP