Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sång från det förflutna

Doften av äpplen och ljudet från glada skratt
Drömmen om det eviga och nattens mysterium, emitterar om barndomens sorglösa år
Där fantasin fyllde mitt hjärta och dagens fröjd tätt följde mina spår

Minnerna dyker upp ibland…
Ty, hur kan man allt gömma?
I mitt hjärta ekar fortfarande svartvita suddiga bilder som ofta vill hamna i näthinnan
Att bara för en stund, en minut finnas till hands
Jag vill fortfarande fly till åren i skebäck, vivalla och huddinge

Min nutid, dåtid och framtid vilar i ett ödesligt tid
Som en midvinternattsdröm vilar i en själstillstånd
Minnena av regnet och glada skratt färgar fortfarande min vardag




Fri vers av Nafisa
Läst 332 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-08-24 18:38



Bookmark and Share


  Sleepybulldog
Fantastisk text.
2014-08-28

    ej medlem längre
Helt underbar.
2014-08-24

  GantzGraf
Jag lipar av lycka när jag läser dina dikter. Guld!
2014-08-24

  GantzGraf
Jag lipar av lycka när jag läser dina dikter. Guld!
2014-08-24

    Monica Kvist VIP
Ju äldre man blir, desto oftare dyker minnena upp. Ett sätt att överleva...............
2014-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa