Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underbar känsla...


Söndagsmorgon

"Söndagsmorgon"

En man, en kvinna,
en söndagsmorgon...

Hans andedräkt mot hennes hals,
runt hennes kropp hans arm,
hon så nära känner sig trygg och varm...

En man , en kvinna väcker lusten
i en blick från varandra...

Berör varandras innersta...




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-24 22:49



Bookmark and Share


  Tobias Haglund
Den är fin! Tack för tipset!
2014-08-28
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann