Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann vänskap

Tänk att en sann vän kan betyda så mycket.
När man känner samhörigheten på avstånd.




Övriga genrer av Lilian (Gullan) gustafsson
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-04-01 10:56



Bookmark and Share


  Bysmeden
Är jag ditt mål, så var trygg...!
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Lilian (Gullan) gustafsson
Lilian (Gullan) gustafsson