Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur fruktansvärt svår längtan kan kännas ....


♥♥♥ MIN ÄLSKADE ♥♥♥

Jag älskar dig så enormt mycket
Du är så nära mig
Men ändå så långt bort
Jag känner din hud mot min
Jag smeker dig med lätta känsliga fingertoppar
Inuti mig skriker åtråns begär efter dig

Min längtan efter att få förenas med dig
Är en längtan utan slut
Du bara ligger naken tätt intill mig
Jag försöker om och om igen
Smeker dig på erotiska ställen
Men jag får inget svar från dig

Det är som du är i en annan värld
En värld utan åtrå
Jag vet inte om jag står ut
Jag vill så gärna få bli ett med dig….
………min älskade...jag älskar dig såååååååååååååååå
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥




Fri vers av Lilian (Gullan) gustafsson
Läst 548 gånger
Publicerad 2006-10-22 14:22



Bookmark and Share


    Manuela
Låter väldigt arbetsamt detdär:(Du skriver med glöd...bra!Ibland längtar man ihjäl sig..
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Lilian (Gullan) gustafsson
Lilian (Gullan) gustafsson