Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En enorm saknad efter en levnads glad 16-årig tjej. Som omkom i en svår trafikolycka.


Jag saknar dig sååååå mycket

När jag inte längre....

Får se ditt alltid så lyckliga och glada ansikte

Får höra dig hurtigt, ropa \"Hej moster\"

Får höra dig gladerligen berätta om din älsklings häst

Få se dig komma inspringande som en virvelvind

Få höra ditt kvittrande och livliga skratt

Kan vidröra dig och krama om dig

Att jag kan sakna någon så mycket..det känns fruktansvärt svårt....




Fri vers av Lilian (Gullan) gustafsson
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-01 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilian (Gullan) gustafsson
Lilian (Gullan) gustafsson