Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk om jag är underbar

tänk om jag är underbar
är den som du vill ha
tänk om jag är den där
som du hellre ville ta

tänk om jag är underbar




Fri vers av Fredric
Läst 636 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-10 23:53



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
ja tänk! väldigt enkel och väldigt mysig denna!
2006-01-11

  Laijza
Gillar ditt blygsamma sätt att nå fram. Med små korta meningar, talar du om så mycket mer! Bra gjort! Gillas!
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric