Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksdikt


Hösten

Hösten är här med alla vackra färger...

Rött som den underbara kärlekens färg
Orangs som den brinnande elden inom mig
Gul som solens glödande strålar
Som värmer min läntande kropp

Allt detta får mig att känna en underbar åtrå efter kärlek...




Fri vers av Lilian (Gullan) gustafsson
Läst 454 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-24 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilian (Gullan) gustafsson
Lilian (Gullan) gustafsson