Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad som händer om våren.....


Sol och vår

En värmande orangegul sol
Letar sig fram
Med sina gnistrande strålar
Till de små gröna sköra knopparna
Som ivrigt börjar leta sig upp
Ur den kalla svarta jorden

De ville växa sig starka
Upp mot den klarblå himmelriket

Knopparna känner värmen
Av solens skinande strålar
Och de njuter av att äntligen få se ljust
Komma upp från den mörka jorden
Visa sina vackra vårdräkter
Som har de allra ljuvligaste regnbågens färger.

När vi ser denna underbara syn ute i vår härliga natur.

JA DÅ, ÄR DEN PRAKTFULLA VÅREN ÄNTLIGEN HÄR







Fri vers av Lilian (Gullan) gustafsson
Läst 511 gånger
Publicerad 2006-04-10 17:47



Bookmark and Share


  Bysmeden
Jag drivs av en främmande glädje och jag tvår mina händer och drivs av mitt inre i denna vårbekännelse. En varm kram till dig....!
2006-04-11

  prinscess VIP
härlig vårdikt
fint skrivet
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Lilian (Gullan) gustafsson
Lilian (Gullan) gustafsson