Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderingar...


ÄLSKADE

Jag blir så ledsen när du inte.....

..vill vara hos mig

...kommer till mig

....vill ligga tätt intill mig


Och ändå säger du att du älskar mig!

Förstår du inte att jag vill....

..ha dig hos mig

...du ska komma till mig

....att du ska ligga tätt intill mig

DET ÄR MIN INNERSTA ÖNSKAN...FÖR JAG ÄLKSAR DIG SÅÅÅÅÅÅÅ




Fri vers av Lilian (Gullan) gustafsson
Läst 507 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-24 20:33



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Lilian!

Dikten tar tag med en stor ärlighet och lockelse! Hälsar Fredrik
2007-01-06

  Lars Granlöf
Om denna dikt för dig är sann eller inte vet jag ej, Men detta är ett vanligare problem än jag förut trodde var möjligt.
Jag har flera vänner som har det så. Met kvinnliga dock. Att deras partner säger att de älskar dem och inte vill vara hos dem, märkvärdigt.
Men de finns säkert någon nackdel då båda jämnt vill vara med varandra också, eller???

Sen är dikten skrivem med en härlig balans, och frustation
2006-10-16

  Bysmeden
Jag bidar dig med ödmjukt knäppta händer...!
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Lilian (Gullan) gustafsson
Lilian (Gullan) gustafsson