Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt till en vän

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Livet är så kort
Slösa det inte bort
Du kan ha så ljuvligt och skönt
Det är icke lönt
Att tänka på det som du tror ska hända
Utan låt lyckan till dig återvända
Det stärker både kropp och själ
Och du mår bara av det väl
Att njuta för stunden
Behöver inte betyda att du är bunden
Känn att du i dig får balans
Och ge din kropp en chans
Att leva lyckligt framöver
Det är just det du behöver
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

En nyskriven dikt till dig min vän från mig
Jag skrev den alldeles nyss och skickar med en öm kyss
författat av Lilian (Gullan) Gustafsson




Fri vers av Lilian (Gullan) gustafsson
Läst 573 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-02 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilian (Gullan) gustafsson
Lilian (Gullan) gustafsson