Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst hade jag...


Drömmar

"Drömmar"

Vill lägga mig ner och drömma...
Sköna drömmar om dig...

Drömmar som för mig tillbaka
i den trygga famnen hos dig...

Där vill jag vaggas till sömns
och få ro...

Att du än en gång låter mig
på kärleken tro...




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 117 gånger
Publicerad 2014-08-24 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann