Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara känslor...


Längtan

"Längtan"

Längtar efter ditt ögonkast,
att åter det håller mig fast...

Längtar efter allt det du mig i själen berör,
dina kyssar, dina händer som mig förför...

Längtar att ge efter med all
min kärleks längtan och lust...

Längtar efter dig invid
evighetens kust...





Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-24 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann