Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns någon sådan?


Till min själsfrände

"Till min själsfrände"

Längtar efter tid som bara är vår...

Hålla om varandra, du smeker
min panna så varsamt och ömt,
viskar de ord jag trodde du glömt...

Stoppa tiden!
För evigt är vi fångade i den!

Där finns inga måsten, inga krav...
Där finns bara vackra själar,
du och jag...

 




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 279 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-24 23:52



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Oja.. själsfränden finns... Vacker vädjan i orden!
2014-08-30

  Maria Sundelin VIP
Fin
2014-08-29

  Silverstripe
Bra tanke. Fin text!
2014-08-29

    AgnesKenshin
fint skriven dikt. så där känns det, man vill stoppa tiden!!!
2014-08-29

  Lars Hedlin
Underbart vackert .)
2014-08-26

  Connie
Helt underbart!
2014-08-26

  Eliza-69
Vackert så kärleksfullt
2014-08-26

  Wolf Wallström
Fint skrivet om vänskap som också andas kärlek.
2014-08-25

    ej medlem längre
Väldigt fint skrivet och jag tror på själsfrände.
2014-08-25

    ej medlem längre
Väldigt fint skrivet och jag tror på själsfrände.
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann