Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ja...typ så...


Det finns dagar...


Det finns dagar
Vissa dagar
Då jag känner mig ful
Då kan jag förstå
Att du inte
Kunde
Ville
Älska mig

Men det finns dagar
Då jag känner mig

Vacker...


TT

(c) 2014




Fri vers av TT
Läst 261 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-25 08:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alla människor är vackra, på något sätt :) i någons ögon, betraktarens
2014-09-03

  Maiah VIP
Förlåt men det ska stå texten har både eftertänksamhet....osv
2014-08-27

  Maiah VIP
Hoppas att du ska känna dig som det senare...vacker mest. Texten har. Åse eftertänksamhet och en stor känslighet
2014-08-26

    ej medlem längre
Du skriver med hjärtat i handen.
2014-08-25

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...just så kan det kännas...
2014-08-25

  Teresia Ridell
Känsla lätt att känna igen sig i..
2014-08-25

  Maria Sundelin VIP
Hoppas vackerdagarna överväger.
Kramar
2014-08-25

  Coldasice VIP
Precis så kan det kännas ibland! Bra skrivet..
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT