Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu sällar sig i mina ögon Västerås sitt namn till Hammarkullen, Malmö och Kista......... Läs: http://www.dn.se/nyheter/varlden/tjuv-fick-handen-avhuggen-som-straff/


Fångade åter en snattare

 

Att kalla någon rasist

är vanligt hos en egoist

Men det får vi inte säga

vi måste orden väga

 

För annars blir vi usel

klädd i nazistisk utstyrsel

Men jag vågar

tända sanningens låga

 

En utlänning som stjäl

har jag inte rätt att ta ihjäl

Men jag har rätten på min sida

till att bli arg oavsett hans färgs utsida

 

Vill få alla att inse

att ordet rasist missbrukas i otacksamhetens visa

I deras land hugger de av handen på en tjuv

varför tog de inte med sig den lagen hit




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-25 09:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ger många tankar.
2014-08-26

    ej medlem längre
"Rasist" är de styrandes sätt att få folk att tiga, och inte våga säga sin mening.
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP