Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte jag, det är du

Vi är inte på olika platser i livet.
Jag känner mig inte kvävd.
Jag gillar till och med din mamma.
Vi är perfekta för varandra.

Jag har inte träffat någon annan.
Det stör mig inte när du går ut med polarna och kommer hem full.
Vi är inte för olika.
Och ja, jag kan se dig som pappa till mina barn.

Jag har inte tröttnat på dig.
Du luktar gott och får mig att skratta.
Jag behöver ingen paus.

Men det är inte jag, det är du.

Jag vill inte såra dig.
Jag vill krossa dig.
Så som du krossade mitt hjärta.
Men istället lämnar jag dig.






Fri vers (Fri form) av Hélène
Läst 320 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-25 10:02



Bookmark and Share


  Kulkub
Nog lika kraftfullt...
2014-08-30

  Lars Hedlin
Stark och modig full av känsla!
2014-08-26

  cilax VIP
snygg draåthelvete text, intelligent också vilket inte är så vanligt i dylika texter
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn