Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlora dig till stormen.

 

Håller hårt i din hand, vinden sliter i dig.
Vad händer om jag släpper taget?

Fladdrar du iväg då, bort från mig?
Kommer stormen av onda andar och mörka tankar virvla runt dig och kasta dig mot himlens alla hörn?

Jag är rädd att släppa dig, men om du verkligen vill låter jag mina fingrar släppa greppet om din hand.

Jag kan då bara se dig försvinna.

Och jag kan bara hoppas att du faller ner i backen precis bredvid den som kan hjälpa dig,bredvid den som har det hjärtat du behöver.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 485 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2014-08-25 13:08



Bookmark and Share


  Lärling
Stark och berörande text!
2014-09-01

  Bibbi VIP
Grattis till ännu en placering!
2014-09-01

  PersonligaSusann
fint
2014-09-01

  Kulkub
Kraftfull text. Måtte det sluta bra.
2014-08-30

    ej medlem längre
Vackert berörande, alla hamnar vi i svåra val
2014-08-27

  Ljusletaren
Berör på ett starkt sätt/ kram
2014-08-27

    Henke M
Vackert uttryckt om ett svårt val
2014-08-27

    ej medlem längre
En tänkvärd och vacker text - Grattis till placeringen mest bokmärkta denna vecka!
2014-08-26

  Connie
Stark berörande, släpp aldrig taget!


2014-08-26

  Lars Hedlin
Stark är den känslan som möter själsfränder..Det är något som aldrig försvinner med en vind! ,) kram
2014-08-26

  Maria Sundelin VIP
Ord som känns
Kramar
2014-08-25

  Lehva VIP
Vilken tänkvärd, vacker text. Om det omöjliga i att hålla kvar någon som inte vill...fast det kanske vore det bästa.... För båda.
2014-08-25

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-08-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Värmande hållfast kärlek i fina ord!
2014-08-25

    ej medlem längre
Så fint skrivet att tårar framkallas. Din kärlek för din vän lyser genom i raderna.
Någonstans tror jag din vän ber i sitt hjärta att du inte ska släppa taget.
2014-08-25

  louisegirl
Jättefint och berörande skrivet
med värme och omtanke <3
2014-08-25

  ULJO
Jag känner att texten bär på ett berörande djup. Skickligt skriftat
2014-08-25

  Hans Christian
Ja vännen. Här har du verkligen fått till det. Bilden är underbar och slutet skall vi inte tala om - genialt! Sparas!
2014-08-25

    Dan Myrbeck
Intressant avslöjande på slutet.
2014-08-25

  Fem hjärtan VIP
Det känns som om ngt tungt finns mellan raderna...Berörs av din fina text!
2014-08-25

    ej medlem längre
Ömt och vackert.
Om jag mår dåligt, släpp aldrig min hand.
Jag hoppas din omtanke uppskattas som den bör <3
2014-08-25

  ResenärGenomLivet VIP
Läser det jobbiga mellan raderna...
när man inte längre kan hjälpa...
berörande...
2014-08-25

    ej medlem längre
Jättefina rader fyllda av omtanke och värme..
2014-08-25

  M M Mannheim VIP
Bara du inte försvinner från poeter.se?
Du behövs!
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love