Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Förnöjsamme.



Det Flög en massa Stekta Sparvar
Över Djursholm
Men ingen såg dom

Inte ens Kungen som var på Besök
De hade alla nog av sin egen mat.
Där de satt och åt.

Jo.Inge såg dom
Där han satt

Ensam

I sin Eka
och fiskade

Han funderade länge.
På vad det Betydde

Kliade sig och tänkte.

Sedan gick han sakta

Under Gammel Ekarnas
Grönskande valv

Uppåt stugan sin.

Mellan Blommande
Brudbröd och Guckusko

Nöjd och Lycklig.

Han hade ju redan Himmelriket
Och mer därtill.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-25 20:39



Bookmark and Share


  Schackpoeten VIP
Jag känner en Inge på riktigt, han bor i Hjorthagen, i rikting mot Djursholm :-)
2014-08-25

  Valter Örn VIP
Ja det är inte guld allt som glimmar även om många tror det. Fin text!
2014-08-25

  i af apa
så så wonderbar...!
2014-08-25

  KattenKin VIP
Härlig text! Över Djursholm har de sitt stråk.
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP