Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad ögat aldrig såg

jag har många gånger förälskat mig 
i starka händer
seniga armar
havsögon
värnlösa skulderblad
en rar mage
underbart välvda fotvalv

inte hos samma människa
pusselbitar bara
smekningar för ögat

älskat har jag det osynliga
som smög sig intill när jag inte var medveten
som dröjde kvar

det ogripbara kärlekens väsen





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 346 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-25 21:02



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin beskrivning av kärlekens väsen.
2014-08-26

    Melona
Innerligt och varsamt och insiktsfullt.

Väldigt vackert, särskilt det sista stycket:

"älskat har jag det osynliga
som smög sig intill när jag inte var medveten
som dröjde kvar"


2014-08-26

  walborg
Just så är det - kärlekens väsen som går förbi våra sinnen och drabbar oss djupt och bara fortsätter
2014-08-26

  aol
Tycker om så. Fint skaldat,
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger