Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äldrelivet

 

 

 

gammal kropp

för skör för livet

 

lämnas

 

tanken blåser kallt

över hjälpbehovet

 

det gör ont

vem väljer

det ondaste

 

ta ett steg

ta

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-25 23:16



Bookmark and Share


  Gerd Vading
Du skriver himla bra!
2015-01-12

  Quasimodo
Starkt om livet och åldrandet!
2014-12-13

  PersonligaSusann
Fint o sorgligt.
Vi har inte TID att ge dem,
skrämmande.
Det lilla extra i vardagen finns väldigt lite av.
Men stora aktiviteter som de äldre inte orkar med...

2014-08-29

    ej medlem längre
De...men hur långt räcker det? Vi har bara vår tro å andras rön!
2014-08-29

    ej medlem längre
Ja, man kämpar för hälsa å välbefinn
2014-08-29

  bittemi VIP
Dina ord berör
2014-08-26

    Monica Kvist VIP
Man blir verkligen berörd. Bra skrivet, Pirjo.
2014-08-26

  M M Mannheim VIP
I denna kort dikt får du Pirjo fram om dagens problem med äldrevården både i Finland som Sverige. Senast jag såg det var på Mjölbolsta geriatriska sjukhus norr om Karis i Finland.
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP