Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns inget att säga...


Tanken

"Tanken"

Tanken på att jag kunde få känslor
för dig, slog det dig aldrig???

Tanken på att jag måste leva med dem,
utan att få ge utlopp för dem???

Tanken på att det var ett grymt grepp av dig,
som fick mig att falla???

Tanken på dig, inget jag blir fri från!!!

Tanken går till dig, när jag ska sova,
när jag vaknar och tiden däremellan!!!

Tankar som gör mig galen!!!




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-26 00:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i känsla och närvaro!
2014-08-26

  Tobias Haglund
Starkt!
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann