Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gör den så? Lätt att riva upp nästan läkta...


Tiden läker sår

"Tiden läker sår"

En varm sommarnatt möttes vi två...
Jag föll för din charm och dina bruna
ögons förföriskt heta blick...

Du stormade in i min tillvaro och
inget var sig mera likt...

Jag gav dig allt av hela mitt hjärta...
Trodde att vi båda kände,
kärleken var vår...

Så dumt!!!

Kvar i mitt hjärta finns nu endast
kärlekens djupaste sår...

 




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-26 01:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann