Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter ett år så...


Kärlekens sfär

"Kärlekens sfär"

Vi två möttes och fann kärlekens glöd,
ingen tänkte då att det som kändes så rätt
kunde ha ett slut...

Att känslor kunde vara så starka hade
ingen av oss någonsin känt förut...
Allt bara fanns där så plötsligt och klart...

Lika snabbt som kärlekens magi
förtrollat oss två, vände den om och
försvann...allt som varit helt underbart...

Kärleken finns kvar i rymdens sfär...
Minnet av oss två, för alltid i mitt
hjärta jag bevarar och bär...




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-26 01:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra text!
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann