Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Historien upprepar sig under flera år...


Sammetstäcket

"Sammetstäcket"

Höstmörkret sluter sitt sammetstäcke
kring min frusna själ...

Jag tänder ett ljus, ser in i lågan
och minns alltför väl...

De gånger du fanns vid min sida,
blir så tydliga i lågans stilla sken...

Tänker på dig var femte minut,
Nej!!! Varje sekund!!!

Önskar in i lågan att vi åter kunde hålla
om varandra, om så blott för en liten stund...

Måste sluta tänka, blåsa ut ljuset och låta
höstens vackra sammetstäcke mig tryggt omsluta...




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-26 01:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla som berör!
2014-08-26

    ej medlem längre
Berörande ord.
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann