Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tog slut till sist...


Tårar

"Tårar"

Säg mig du, när tar tårarna slut???
Suddas känslorna för dig någonsin ut???

Tårarna kommer, fast jag försöker
hålla dem inom mig...

Förstärks av varje tår rullande på min kind,
de känslor jag har för dig...

Vill skratta och le, känna mig hel igen
som jag en gång var...

Tårar som rullar är inte jag!!!




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-26 01:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra i inlevelse!
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann