Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dumt att säga...


Aldrig mer

"Aldrig mer"

Aldrig mer ska vi hålla om varandra...

Aldrig mer ska våra hjärtan slå i samma takt...

Aldrig mer blir vi två själar som talar
utan att ett ord blir sagt...

Aldrig mer ska vi dela de kyssar
som satte våra kroppar i brand...

Aldrig mer ska vi älska
tills dagen åter gryr...

Aldrig mer ska vi fylla varandras vackra sinnen,
som då när kärleken var ny...

Aldrig mer ska vi viska
"jag älskar dig"...

Aldrig mer...




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-26 01:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så så stark!
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann