Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då var jag åter där...


Etsar och bränner

"Etsar och bränner"

Med din blick du etsar och bränner...
Vill vika undan din famn, men kan det ej...

Hjärnan säger : Nej!!!
Men hjärtat vill vara hos Dej!!!

Dina händer varsamt mej smeker,
övertalar och tänder...

Din mun kysser och ler, tar och ger...
Jag vill bara ha mer, mer, mer...

Hur jag än gör, blundar...blir aldrig fri,
från de blickar du mej sänder...

Ärligt!!! Vill inte bli fri...
Bara lägga mitt liv i dina händer...

 




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-26 02:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stor inlevelse och känsla i denna!
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann