Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gasa eller bromsa?!

Släpper på gasen
Går in för landning
Förbereder stoppet
Bromsar och växlar ned.

Ånej
Ånej
Jag klarar inte det här

Åjo
Åjo
Du måste
"Says who?"

Min inre blindhet
Piskar upp mig
Trycker på gasen
Lättar ankar

Min yttre medvetenhet
Kör för fort
Hinner inte med
Springer
Rusar
Faller
Handlöst

Vadvarejasa
Bromsa
Är det enda vettiga.

Eller?




Fri vers (Fri form) av Glitr
Läst 357 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-26 14:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra.
2014-09-20

  Hans Christian
Ursäkta ordvalet men en jävligt kul dikt. Och mitt svar är : Gasa hårt som fan och bromsa så sent så möjligt :o)

Vad kul att jag hittade till dig, tack vare din kommentar.

Kram!
2014-09-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
2014-09-03

  Lars Hedlin
Bra skrivit...Laddad med känsla!
2014-08-26

  cilax VIP
snyggt
2014-08-26

    Jag är fan större än Sartre VIP
Det gäller att göra allting i rätt tid. Det är hemligheten.
2014-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Glitr
Glitr