Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbokens flyttfåglar

Dagbokens blad
lossar ryggens knutar

sträcker vingarna
mot morgonsolen

orden är mina
orden är dina

orden är fåglarna
som väntar höstens vindar













Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-08-27 08:38



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Den var rar i tonen och färgen, fastän ingen färg nämns har den flera. Fint!
2014-09-08

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
ler
ryser
ler
2014-08-28

  Connie
Vacker och stämningsfull!
2014-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP