Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan regler

Bryter mig från givna direktiven
slutar att ta kärleken för given.

Låter pulsen vibrera följer flödet
rör mig närmre, vågar följa ödet.

Trött på regler och alla som sätter normer
orkar inte längre överhetens reformer.

Går nu, tar ut på kliven
sista gången någon tar mig för given.

Vägen kallar ropar på mig, följ din själ!
Hör på mig alla, detta är mitt farväl.




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-01 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP