Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det kväll



Nu är det släckt i huset

nu är det tyst i rummen

gatan ligger tom

och himlen drar ihop sej ovanför


Jag önskar jag kunde

bara för en stund

bära dej

vara där

säja att du behöver inte vara gladare

livet är också så här



Din hud är skör

din oro stark

du bär en obesvarad bön

i dina händer



Nu är det kväll

Asfalten ligger

regnblank utanför

bara gatljusen

speglar sej där
























Fri vers av bittemi VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-08-29 15:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2014-09-02

  Anya VIP
Ömsint och berörande om att inte räcka till. Tyckte särskilt om:
"Jag önskar jag kunde

bara för en stund

bära dej

vara där

säja att du behöver inte vara gladare

livet är också så här "

Detta känns.
2014-09-01

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2014-08-30

  Lehva VIP
Så vackert, empatiskt och kärleksfullt .
2014-08-30

  ResenärGenomLivet VIP
Så berörande ord av medmänsklighet...mycket fint...
2014-08-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärleksfull omtanke lyser i dina ord om det svåra.
2014-08-29

  Lars Hedlin
Dina ord förmedlar omtanke och kärlek!
2014-08-29

    ej medlem längre
Kärleksfulla ord fyllda av ett varmt vemod.
2014-08-29
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP