Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om och om igen...


Drömmen

"Drömmen"

Jag ropar ditt namn i natten,
men du svarar inte...

Ropar igen, högre och högre
skriker mig hes!!!

Svaret uteblir...

Jag springer efter din skugga,
men når aldrig fram till dig...

Kan höra din röstviska,
jag älskar dig!!!

Vaknar upp ur drömmen,
borta är du, min älskade illusion...




Fri vers (Fri form) av PersonligaSusann
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-28 00:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och längtans ull!
2014-08-28

    ej medlem längre
Sorgset och längtansfull.

2014-08-28

  Tobias Haglund
Vad ledsamt. Man känner längtan/saknaden i berättelsen!
2014-08-28
  > Nästa text
< Föregående

PersonligaSusann
PersonligaSusann