Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå björk

Arla
blå är björken
himlen är ett notställ
men dirigenten
har inte kommit

mår
hur mår mannen
när orkestern väntar
men pulpeten
står tom




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-08-28 05:25



Bookmark and Share


  Klara Ord VIP
Vackert!
2014-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP