Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjen...

Glädjen är en kär vän med många fiender
där sorgen och hatet äter upp den bit för bit
tills mörkret ekar i själen




Fri vers av Nafisa
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-28 14:18



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Du har så rätt.
Men hoppas Glädjen och kärleken
har hittat 'in här'!
2015-06-09

  aol
Klokt sant skaldat
2014-09-12

  GantzGraf
Alltid lika bra dikter, från dig!
2014-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa